RIB plastični čamci modeli i prodaja

Modeli RIB plastični čamci

GHIBLI RIB 420 S je RIB plastični čamac izrađen od HDPE –a. Pogodan je za prvo iskustvo sa RIB čamcima, jer je veoma lak za manevrisanje i učenje vožnje. Odnos brzine i stabilnosti je izuzetno izbalansiran, tako da glisiranje ne predstavlja problem ni pri naglim promenama pravca. Ovaj čamac je pravo rešenje za one koji žele da podele lepe trenutke sa voljenim osobama, da se otisnu u mirne vode i da uživaju u zadovoljstvima koje pruža aktivan odmor na void. Pogodan je za porodični odmor, ljubitelje ribolova, kao i za svakog ko uživa u opuštenom odmoru na vodi. Čamac je u potpunosti izrađen od plastike i to od polietilena visoke gustine HDPE, posduje posebno izrađeno RIB plastično V korito koje omogućava da ima olične plovne osobine. Može se poručiti u varijanti jedne i dve klupe za sedenje, takođe se može poručiti u varijanti jahaće konzole sa upravljačkim mehanizmom ili u varijanti standardnog sedišta za dvoje.. Kao dodatna oprema se koristiti podna ležaljka, koja omogućuje udobno sunčanje. Ovaj model je moguće koristiti i kao pomoćni čamac za veće glisere i manje jahte.

 Plastični čamci GHIBLI RIB 420S
Dužina spoljna: 420 cm
Dužina unutrašnja: 320 cm
Širina spoljna: 190 cm
Širina unutrašnja: 90 cm
Prečnik tubusa: 50 cm
Broj komora: 12
Težina: 190 kg
Nosivost: 850 kg
Maksimalni broj osoba: 6
Materijal: HDPE
Maksimalna snaga motora: 40 ks
Preporučena snaga motora: 20 ks
 Plastični čamci GHIBLI RIB 440S
Dužina spoljna: 440 cm
Dužina unutrašnja: 325 cm
Širina spoljna: 195 cm
Širina unutrašnja: 95 cm
Prečnik tubusa: 50 cm
Broj komora: 15
Težina: 230 kg
Nosivost: 1000 kg
Maksimalni broj osoba: 8
Materijal: HDPE
Maksimalna snaga motora: 50 ks
Preporučena snaga motora: 30 ks

GHIBLI RIB 440 S je RIB platični čamac izrađen od HDPE –a. predstavlja najtraženiji model iz ponude RIB čamaca. Svojim veoma dobrim odnosom veličine i raspoloživog  prostora može se smatrati za veoma dobru kupovinu. Ne zahteva motore značajnih jačina, a može postizati veoma velike brzine. Karakteriše ga udobnost i ekonomičnost. Namenjen je pre svega za porodične kupce, mlade osobe željne druženja i provoda na vodi, kao i za strastvene zaljubljenike u aktivan odmor na vodi. rib plastični čamciOvaj model mogu koristiti ronioci jer ima dosta mesta za ronilačku opremu. Može koristiti i za različite sportove na vodi, kao što su skijanje, vožnja na banani ili gumi, itd. Može se opremiti sa dosta funkcionalne dodatne opreme, kojim se boravak na vodi može učiniti nezaboravnim.  Čamac od plastike je u potpunosti izrađen od polietilena visoke gustine HDPE, posduje posebno izrađeno RIB plastično V korito koje omogućava da ima odlične plovne osobine, izuzetnih manevarskih sposobnosti, kojeg odlikuju velika brzina, stabilni i veliki zaokreti, odlične plovne karakteristike i izuzetna stabilnost.

Standardna oprema plastičnih čamca Ghibli 440s i 420 s Upravljačka konzola, volan, teleflex, bunker, tapacirung, svetlosna signalizacija, sirena, pumpa, dva plastična vesla. Dodatna oprema plastični čamci Ghibli 440s i 420 s Roll-bar, tenda, cerada, muzika, merdevine, kaljužna pumpa, navigacija, sonar.

Plastični čamci