Čamci proizvodnja i prodaja

Plastični čamci modeli koje proizvodimo

GHIBLI  260 S platični čamac izrađen od HDPE -a  je lagan i izdržljiv čamac, malih dimenzija, a velike funkcionalnosti. Pogodan je za porodični odmor, ljubitelje ribolova, kao i za svakog ko uživa u opuštenom odmoru na vodi. Odlikuje ga mala masa, što ne predstavlja problem za nošenje i prevoz na krovu automobila. Može se poručiti u varijanti jedne ili dve klupe za sedenje. Veoma je ekonomičan za upotrebu, jer ne zahteva motore velikih jačina. Ima odlične plovne osobine. Ovaj model je moguće koristiti i kao pomoćni čamac za veće glisere i manje jahte.

 Plastični čamci GHIBLI 260 S

Dužina spoljna: 260 cm
Dužina unutrašnja: 165 cm
Širina spoljna: 165 cm
Širina unutrašnja: 81 cm
Prečnik tubusa: 42 cm
Broj komora: 8
Težina: 100 kg
Nosivost: 500 kg
Maksimalni broj osoba: 4
Materijal: HDPE
Maksimalna snaga motora: 10 ks
Preporučena snaga motora:  8  ks

 Plastični čamci GHIBLI RIB 350 s

Dužina spoljna: 350 cm
Dužina unutrašnja: 280 cm
Širina spoljna: 185 cm
Širina unutrašnja: 103 cm
Prečnik tubusa: 42 cm
Broj komora: 8
Težina: 140 kg
Nosivost: 600 kg
Maksimalni broj osoba: 5
Materijal: HDPE
Maksimalna snaga motora: 20 ks
Preporučena snaga motora: 10 ks

GHIBLI RIB 350 S platični čamac izrađen od HDPE -a  je lagan i izdržljiv čamac, malih dimenzija, a velike funkcionalnosti. Pogodan je za porodični odmor, ljubitelje ribolova, kao i za svakog ko uživa u opuštenom odmoru na vodi. Odlikuje ga mala masa, što ne predstavlja problem za nošenje i prevoz na krovu automobila. Čamac je u potpunosti izrađen od plastike i to od polietilena visoke gustine HDPE, posduje posebno izrađeno plastično V korito, koje omogućava da ima olične plovne osobine. plastični čamciMože se poručiti u varijanti jedne i dve klupe za sedenje, takože se može poručiti u varijanti jahaće konzole sa upravljačkim mehanizmom ili u varijanti standardnog sedišta za dvoje. Kao dodatna oprema se koristiti podna ležaljka, koja omogućuje udobno sunčanje. Veoma je ekonomičan za upotrebu, jer ne zahteva motore velikih jačina. Ovaj model je moguće koristiti i kao pomoćni čamac za veće glisere i manje jahte.

Standardna oprema Dva plastična vesla, klupa. Dodatna oprema Dodatna klupa, upravljački mehanizam, jahaća konzola, podna ležaljka, torba ispod sedišta, tenda, cerada.    
Plastični čamci