Plastične kace za vodu, kupus, voće, kominu, povrće, grožđe, šljivu

Plastične kace - plastični otvoreni rezervoari

Plastične kace za vodu, kupus, voće, kominu, povrće, grožđe, šljivu - GHIBLIPLAST U našim krajevima ovi vertikalni otvoreni rezervoari - kace našli su primenu za fermentaciju voća i povrća (šljive, grožđe, jabuke, komina, kupus...). Mogu se koristiti za skladištenje pijaće vode i raznih hemikalija, zrnastih materijala, stočne hrane i sl. Za fermentaciju voća, kljuka, grožđa i kominu preporučujemo da pogledate i plastične kace sa vodenim dihtungom. Plastični burići ili bačve ili čak burad kako ih negde nazivaju, zbog svih svojih osobina se mogu koristiti tokom cele godine bilo za sezonske proizvode ili neke druge materije


Plastične kace GHIBLIPLAST - osobine:

Naše plastične kace su otporne na sunčevo zračenje, ne odaju miris, niti primaju miris materija koje se u njima nalaze. Pored postojanosti na atmosferske uticaje, bez problema mogu neprekidno biti napolju. Velika prednost u odnosu na drvene kace je mala masa, a time i laka manipulacija, kao i lako pranje, čišćenje i održavanje. Kace od plastike postavljaju se isključivo na ravnu podlogu. Garancija na GHIBLIPLAST plastične kace je 10 godina!!!


Plastične kace za vodu, kupus, voće, kominu, povrće, grožđe, šljivu Plastične kace za vodu, kupus, voće, kominu, povrće, grožđe, šljivu Plastične kace za vodu, kupus, voće, kominu, povrće, grožđe, šljivu Plastične kace za vodu, kupus, voće, kominu, povrće, grožđe, šljivu Plastične kace za vodu, kupus, voće, kominu, povrće, grožđe, šljivu Plastične kace za vodu, kupus, voće, kominu, povrće, grožđe, šljivu Plastične kace za vodu, kupus, voće, kominu, povrće, grožđe, šljivu

Priključci i oprema za plastične kace

Plastične kace se proizvode se u standardnoj crnoj boji, mada ih je moguće na zahtev kupca raditi i u drugim bojama. Sve dimenzije plastičnih kaca mogu se isporučiti i sa rastavljivim poklopcem. Takođe plastične kace mogu biti opremljeni i svim standardnim prikljčcima. Na njih se mogu dodavati slavine, ručke za lakši prenos i manipulaciju. Zapremina kaca od onih najmanjih koje nazivamo i burići - bačve od 250 litara do 5000 litara, a po potrebi i veće.


Plastične kace sa vodenim dihtungom

Plastične kace za vodu, kupus, voće, kominu, povrće, grožđe, šljivu - GHIBLIPLAST Plastične kace sa vodenim dihtungom imaju dodatni prsten na vrhu kace u koji se sipa voda i on služi kao dihtung. Tako da kada se ova kaca poklopi odgovarajućim poklopcem materija koji se skladišti u bačvi je skoro hermetički zatvoren. Vodeni dihtung onemogućava da se miris materije koja se skladišti u kaci oseća u prostoriji ili napolju gde se kace nalaze.

Takođe ova kaca apsolutno onemogućavaju da u burić dospeju bilo kakve bube ili insekti, koje bi pokvarile sadržaj unutar kace. To je jako važno kada se burići koriste za fermentaciju voća i povrća!!! Takođe ove kace su veoma pogodne za fermentaciju grožđa, kljuka i čuvanje vina, kao i bilo koje materije koju je nephodno sačuvati od spoljašnjih uticaja.


Tabela standardnih dimenzija plastičnih kaca

Zapremina (l)

250

500

1000

1500

2000

2500

3000

4000

5000

Prečnik D (Ø mm)

600

800

1000

1200

1300

1400

1600

1600

2000

Visina H (mm)

900

1000

1300

1350

1500

1650

1500

1500

1600

Dimenzije mogu biti prilagođene potrebama kupca